11 maart 2019

Vandaag brachten Luc Van Bael (rechts) en Jim Steensels (links) van KWB kattenbos een bezoek aan de kinderafdeling van het Mariaziekenhuis. Ze kwamen voor meer dan 500 euro speelgoed overhandigen aan de afdeling.

Jaarlijks organiseert KWB Kattenbos verschillende activiteiten en zamelen ze geld in. Dat geld schenken ze telkens aan een goed doel. Dit jaar was dat de kinderafdeling van het Mariaziekenhuis.
De medewerkers van de afdeling, en de patiëntjes in het bijzonder, zijn heel blij met deze schenking!

13 februari 2019

Een broodje of koffie kopen in de cafetaria? Of betalen aan de parkeerautomaat? Doe het met de kaart: snel, gemakkelijk én veilig!

29 januari 2019

De campagne ‘Zorg aan Zet’ is een groot maatschappelijk debat over de zorg van morgen. Initiatiefnemer ZorgnetIcuro wil zoveel mogelijk ideeën en meningen verzamelen: van zorgorganisaties, zorgverleners, patiënten, van de man in de straat …
Zorg aan Zet wil de discussie over de zorg aanvuren zodat het thema zorg hoog op de politieke agenda komt in aanloop naar de verkiezingen.

Laat mee je stem horen in het debat over hoe de zorg van de toekomst eruit zou moeten zien. Hoe?

7 januari 2019
Breng altijd uw elektronische identiteitskaart (eID), kids-ID, isi+-kaart of elektronische vreemdelingenkaart mee naar het ziekenhuis.

U hebt uw identiteitskaart nodig om u in te schrijven aan de kiosk. Een correcte identificatie is belangrijk voor uw behandeling en ook voor bijv. een correcte terugbetaling van uw zorg.

21 december 2018

Vandaag ontvingen we op de afdeling pediatrie een leuk kerstgeschenk voor onze kindjes!
Delorge Overpelt schonk ons drie mini-Audi's.
Onze patiëntjes zijn heel blij met deze stoere loopauto's.

Dankjewel!

4 december 2018

De oude MUG was aan vervanging toe. Opnieuw werd voor een Volvo gekozen, een XC90, een grote 4x4-terreinwagen. Bij de keuze van het voertuig werd rekening gehouden met de geboden veiligheid, de laadruimte, de goede wegligging, de vering, en de snelheid en kracht van de motor. Bijkomend voordeel: vanwege het landelijke karakter van het MUG-interventiegebied Noord-Limburg, waar er regelmatig interventies gebeuren op boswegen of landbouwpaden die niet altijd even goed berijdbaar zijn, biedt deze terreinwaren toch wel een enorm voordeel.

Werking MUG