8 januari 2021

Vanaf maandag 11 januari 2021 mogen patiënten en bezoekers niet langer het ziekenhuis betreden met een stoffen mondmasker.

13 november 2020

Jaarlijks zetten we op 14 november “Wereld Diabetes Dag” in de kijker. Helaas kunnen we door de coronamaatregelen onze wandeling en informatievergadering niet laten doorgaan die we organiseren in samenwerking met de plaatselijke afdeling van de Diabetes Liga.

Daarom hebben de zes Limburgse afdelingen van de Diabetes Liga een nieuwe website gelanceerd met daarop zes educatieve filmpjes over verschillende aspecten van diabetes. Voor onze lokale regio licht Dr. Nino Van der Loo het project “Halt2diabetes” toe.

28 oktober 2020

Vanaf donderdag 29 oktober zal de inrijslagboom van de COVID-screening automatisch open gaan.

Dit betekent dat patiënten van de COVID-screening geen parkeerticket meer moeten nemen waardoor ze de knop (van het parkeerticket) niet moeten aanraken.
Dit is hygiënischer en veiliger in kader van COVID-19.

Patiënten van de COVID-screening krijgen een uitrijdkaartje als hun screening achter de rug is.

21 oktober 2020
We merken dat onze patiënten en bezoekers in onze inkomhal zoeken naar de betaalautomaten van de parking. Deze zijn al een tijdje verhuisd en staan nu buiten op de parking ter hoogte van de liften. 
 
1 juli 2020
 
12 jaar na de opstart van het MS Netwerk Limburg bundelen partners UHasselt-BIOMED en Noorderhart (voormalig Mariaziekenhuis) voortaan hun krachten in het Universitair MS Centrum. “Een centrum met Europese uitstraling waar vooruitstrevend wetenschappelijk onderzoek naar MS wordt verricht, waar nieuwe medicijnen en behandelingen getest worden en waar experten terecht kunnen voor bijkomende professionele opleidingen rond MS” zeggen prof. dr. Piet Stinissen (UHasselt) en prof. dr. Bernard Himpens (directeur Noorderhart).