COVID-vaccin

3 februari 2021
Vooraleer de COVID-vaccinaties van start gingen, vonden wij het belangrijk om onze interne medewerkers en artsen goed te informeren. Ook voor onze bezoekers en patiënten kan deze info nuttig zijn. 
 
Intern hebben we enkele filmpjes gelanceerd waarin onze eigen artsen een antwoord geven op de belangrijkste vragen over het COVID-vaccin. Het panelgesprek met de artsen van Noorderhart, dat opgenomen werd op vrijdag 15 januari 2021, kan je hieronder terugvinden. 
 
Als de hoofdgeneesheer van Noorderhart, Dr. Verroken, de keuze had tussen het coronavirus over zich heen te laten racen of een prik krijgen met het vaccin, dan zou hij het wel weten. 
 
Maar om zeker te zijn of hij het wel bij het rechte einde heeft, vond hij het beter om deze vraag te stellen aan enkele artsen van Noorderhart die hier behoorlijk wat kennis over hebben. 
 
Snel vond hij Dr. Bafort (Klinisch bioloog), Dr. Vandeurzen (Pneumoloog) en Dr. Van Wijmeersch (Neuroloog) bereid om meer over het COVID-vaccin te vertellen. Misschien nemen hun antwoorden ook bij jou de laatste twijfels weg? 
 
 
Voor ons is het vooral belangrijk dat iedereen zich laat vaccineren. Want dat is volgens ons het beste plan, zodat het leven straks weer starten kan. Onze medewerkers van Noorderhart zijn al overtuigd in dit promofilmpje. Zij zeggen volmondig “JA” tegen het vaccin. Jij ook? 
 
 
Als je verder nog vragen hebt over het COVID-vaccin kan je altijd terecht op de officiële website van “Laat je vaccineren”. Ook hier vind je een FAQ terug over het COVID-vaccin: https://www.laatjevaccineren.be/vaccinatie-tegen-covid-19-vraag-en-antwoord