Oefening intern ziekenhuisnoodplan op woensdag 5 februari

5 februari 2020

Op woensdag 5 februari vindt om 10 uur een oefening van het intern ziekenhuisnoodplan plaats op een verpleegafdeling. De oefening duurt 1 uur. Het oefenen van het intern ziekenhuisnoodplan is een absolute noodzaak om de veiligheid van onze patiënten, bezoekers en medewerkers te kunnen garanderen bij een echte brand.

Dit betekent dat (enkel in de betrokken blok!) de liften automatisch naar het gelijkvloers gaan, de tussendeuren toevallen en de rolluiken voor de liften naar beneden gaan. Er zal geen gebruik gemaakt worden van sirenes.

De oefening verstoort de verzorging van onze patiënten zo weinig mogelijk. De verpleegkundigen van de dienst blijven beschikbaar voor dringende problemen en de noodzakelijke verzorging.

Bedankt voor uw begrip voor deze oefening.